dilluns, 23 de novembre del 2015

Coneixements previs sobre TIC

Pel que fa als meus coneixements sobre la utilització dels recursos relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), puc esmentar l'ordinador, l'ús de tablets o la càmera digital i projectors entre altres, com a recursos que he utilitzat avui en dia per a dur a terme diferents treballs, així com diferents webs a internet des d'on he tret la informació necessària per a portar-los a terme, tot i que no les he utilitzades massa a fons.
Sóc conscient que encara em queda molt per aprendre de les TIC, i molts més recursos que poder emprar en un futur, per exemple, en les meues classes d'educació física com a docent. D'aquesta manera, espere que entre tots puguem compartir tot tipus d'informació i experiències, amb la finalitat d'ampliar els nostres coneixements amb aquesta assignatura, des del meu punt de vista, molt interessant.

Les pàgines web que més utilitze son: facebook, twitter, dropbox, youtube y google drive
Youtube
Twitter
Dropbox
Facebook
Google Drive



Ací us deixe un enllaç molt interessant sobre un curtmetratge d'un equip de futbol de xiquets de Primària, de Margatània, que mai ha guanyat un partit. Una bona lliçó per ensenyar als alumnes els veritables valors de l'esport: jugar, aprendre, gaudir, ajudar a l'equip i respectar als companys i l'adversari.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada